Üdvözöljük a Vissza üzenetek és idézetek

10 min read · 18 days ago

 

Üdvözöljük Vissza üzenetek csodálatos módja annak, hogy üdvözöljük azokat a személyeket, akiket betegség vagy terhesség miatt vettek ki, vagy szabadság vagy bármilyen más személyes ok miatt távol volt otthonától vagy munkahelyétől. Ha egy alkalmazott hosszú szünet után visszatér az irodába, akkor hirtelen nehezen tud alkalmazkodni a környezethez és a munkaterheléshez. Ugyanez történik egy diákkal, miután visszatér az iskolába, vagy bármely családtagjával otthon. Tehát az lenne a legjobb, ha üdvözlő üzenettel fogadná őket. Íme néhány üdvözlő üzenet, amelyet kipróbálhat!

Üdvözöljük Vissza üzenetek

A legkedvesebb üdvözlet neked, mert te vagy a legkedvesebb!

Szeretettel üdvözöljük, és a legjobbakat kívánjuk a visszatéréshez.Üdvözöljük a kalandos utazásról! Biztosan hiányoztatok nekünk!

Üdv újra

A szívem felrobbant, nem láttalak ismerős sarkokban. Most már pihenhet. Isten hozott itthon, férjem!A házam varázsa végre visszatért. Örülök, hogy visszajöttél, kedves feleségem. Üdv itthon!

neuroticizmus

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy újra köztünk vagy. Üdvözöljük újra a munkában!

Őszintén remélem, hogy már nem szenved betegségtől, és megfelelő formában van a munka folytatásához. Üdvözöljük újra Önöknél!

Üdvözöljük újra Önöknél! Nagyon aggódtunk a hirtelen betegszabadság miatt, de látni, hogy jó formában térsz vissza, nagyon megnyugtató!

Üdvözöljük a legbiztonságosabb helyen – az otthonában. Reméljük, hogy élvezte az utazást.

Üdvözöljük újra Önöknél! Kérem, fogadja őszinte támogatásomat, és a mielőbbi felépüléshez és az irodába való mielőbbi visszatéréshez jó kívánságomat.

Te vagy a szemem fénye, és örülök, hogy visszatértél. Üdvözöljük kedves!

Üdvözöljük újra Önöknél! Örülök, hogy épségben hazaértél!

Lehet, hogy a lábad elhagyja ezt a helyet, de a szíved soha. Üdv újra, kedvesem.

Üdvözöljük a Vissza a kezdőlapon Üzenetek

Hiányoztál a távollétedben. Örülök, hogy épségben hazaértél. Üdvözöljük!

Üdvözöljük újra a szerény kis házban. Nagyon örülök a biztonságos visszatérésnek.

Üdv újra itthon! Nagyon örülünk, hogy újra itt vagy a kis sarkunkban.

Üdvözöljük a Vissza a kezdőlapon Üzenetek

Isten hozott vissza kedvesem. Egyáltalán nem volt ez nélküled, kedvesem!

Üdvözöllek azon a helyen, ahol senki sem ítél el téged, mert mindenki szeret. Üdvözöljük itthon.

Kedves Férj! Látva, hogy épségben hazatérsz, eltűnnek az aggodalmaim! Isten hozott itthon, szerelmem. Hiányoltunk!

Szerető férjem, a ház olyan hiányosnak tűnik a vidám nevetésed nélkül, úgyhogy üdvözöllek újra! Nagyon hiányoztál mindenkinek!

Itt a dolgok nem voltak olyanok nélküled. Üdv újra, kedves feleségem.

Szívem hálás, hogy mindketten épségben visszatérhettek édes otthonunkba, kedves anyuka és papa!

stana katic

Ti ketten vagytok otthonunk napsütése, és örülünk, hogy újra itt vagy. Isten hozott itthon, anya és apa!

Kedves testvér, üdv itthon! Szüleinknek mindig is gondoskodó fia voltál, nekem pedig szerető testvérem, úgyhogy nagyon örülünk, hogy visszatérhetsz hozzánk!

Nővérem, semmi sem érezte úgy otthon magát, amíg távol vagy! Isten hozott itthon most! Mindannyiunknak nagyon hiányoztál.

Olvass tovább: Üdvözöljük Vissza Főoldal Üzenetek

Üdvözöljük a Vissza a munkahelyi üzenetekhez

Üdvözöljük újra Önöknél! Remélem jól érezted magad a munkában.

Üdvözöljük újra a munkában! Ön létfontosságú tagja csapatunknak, és örülünk, hogy újra az íróasztalhoz ülhet. Dolgozzunk együtt!

Üdv újra! A munkahelyről hiányzott a zsongó izgalom a szabadság alatt. Nagyon jó, hogy ilyen hamar újra itt vagy!

Üdvözöljük a Vissza a munkahelyi üzenetekhez

Nagyra értékeljük, hogy betegszabadsága alatt vigyázott egészségére, és rövid időn belül sikerült visszatérnie a munkahelyére. Üdv újra!

Kedves Kolléga, üdvözöljük újra az irodában! Mától ismét szórakoztató lesz a munka, hiszen a napi feladatok olyan unalmasnak tűntek, anélkül, hogy tréfás megjegyzéseidet velünk tartottad volna!

Szeretettel köszöntjük az irodában! Ügyességed, pozitív hozzáállásod és nagylelkűséged mindig is csapatunk élete volt, ezért örülünk, hogy visszatértél!

Tisztelt Uram, az egész iroda örül, hogy újra köztünk van. Te vagy a legfontosabb ember a csapatban, ezért szeretettel várunk vissza!

A munkahelynek szüksége van egy vezetőre és mentorra, aki a helyes útra terel minket, és nincs nálad jobb! Üdvözöljük újra az irodában, főnök!

Nagy örömünkre szolgál, hogy a szülési szabadsága után ismét itt lehet közöttünk. Üdv újra! Őszintén éreztük a hiányodat!

Üdv újra! Megkönnyebbültünk, hogy jó egészségnek örvend, és vigyáztál magadra a szülési szabadság alatt. Nagyszerű, hogy visszatértél!

Üdvözöljük a Vissza az Iskolába Üzenetek

Maradj nyugodt és üdvözöllek az iskolában.

Üdvözlünk újra az iskolában! Teljes lelkesedéssel koncentráljunk a tanulásra.

Vedd fel az iskolai ruhádat, és csomagold be a táskádat! Legfőbb ideje újrakezdeni, és visszatérni az osztályterembe.

Szuper tanév kezdődik. Üdvözöljük újra, és kívánom, hogy legyen csodálatos tanulnivalója.

Egy kellemes nyári vakáció után itt az ideje, hogy újraindítsuk óráinkat és projektjeinket. Üdvözlünk újra az iskolában!

Üdvözöljük a Vissza az Iskolába Üzenetek

Üdvözöljük újra az órákon! Az osztálytermek, a kávézó és a játszótér alig várják, hogy megteljenek a nevetés és a csevegés hullámaival!

Szeretettel köszöntjük Önöket! Távollétedben igazán ráébredtünk, hogy mennyi erőfeszítést tettél ránk!

Kedves Tanárnő! Hálásak vagyunk, hogy újra köztünk vagy. Üdvözöljük újra Önöknél! Köszönöm, hogy mindig egyszerűvé és érdekessé tetted a leckéket.

Olvassa el még: Szeretettel üdvözlöm

Üdvözöljük vissza Idézetek

Üdv újra, pimasz pici majmaim. – Craig Ferguson

Még egyszer… üdvözöllek a házamban. Gyere szabadon. Menjen biztonságosan; és hagyjon valamit a hozott boldogságból. – Bram Stoker

Üdvözlöm újra barátaimat a soha véget nem érő műsorban. Nagyon örülünk, hogy részt vehettél, gyere be, gyere be. – Ralph Waldo Emerson

Az a gazdag fickó, akivel találkoztál, biztosan levert. Üdvözöllek bébi, a város szegény oldalán. – Johnny Ramistella

A kis vidámság és a nagy fogadtatás vidám lakomát varázsol. - William Shakespeare

Nem számít, milyen messzire vándorolunk az Úr életünkre vonatkozó tökéletes akaratától, mindig szívesen látunk vissza. – Charles Stanley

genevieve gallen

Olyan szívesen látunk, mint a virágok májusban. – Charles Macklin

Aki bejárta az élet unalmas kört, Bárhol is voltak állomásai, sóhajtozhat arra gondolva, hogy még mindig a legszívesebben fogadták, egy fogadóban. – William Shenstone

Legyen szó az irodáról vagy otthonról, az alkalmazottról, a kollégákról vagy a családtagokról, az, hogy egy személy egy bizonyos idő elteltével visszatér, mindig örömteli és megnyugtató. Egy jó és őszinte munkatárs az irodából éppúgy hiányzik, mint egy szerető családtag otthonról, amikor távol vannak tőlünk. Megérkezésükkor a mi felelősségünk, hogy alkalmazkodjunk a helyzethez, segítsünk a rászorulókon, és kényelmes környezetet teremtsünk számukra. Ez kezdődhet azzal, hogy elküldi nekik a szívélyes üdvözletet tartalmazó szöveges üzenetet vagy kártyát! Tehát ellenőrizze a fenti mintaüzeneteket, és válassza ki a megfelelőt, amely megfelel a kritériumainak!

Lásd Még