Azt választottam, hogy ne igyak karantén alatt - íme, miért

6 min read · 18 days ago

 

Az élethez való alkalmazkodás a Covid-19 világjárvány egyedülálló élmény volt az egész világ számára. Akár megörökítette azt a Netflix-show-t, amelyre még soha nem volt ideje, vagy végül tökéletesítette banán kenyér recept , az otthoni elfoglaltság kissé kihívást jelenthet. De úgy tűnik, a karantén ideje alatt a legtöbb ember körében van egy közös téma, és ez a tény alkoholt inni mindenki csinál.

öntöttvas sütőtál

Még maga Ina Garten is kijelentette 'mindig koktélóra van' az Instagramján , miért ne dolgozhatna ezeken koktélkészítési készség, amíg otthon vagy ? Egy borospohár a kezedben mindazokkal a Zoom- és FaceTime-hívásokkal, amelyek szeretteikkel vannak, egy kicsit inkább hasonlítanak egy tipikus hangoutra, mivel munka után nagy valószínűséggel megfognál egy italt, ha az élet nem változik meg drasztikusan.

De személy szerint egyetlen italom sem volt, mióta ez a karantén élet elkezdődött.És azt sem látom, hogy hamarosan bármit iszogatnék. Legalábbis addig, amíg ez a karantén nem ér véget. Szóval nem, nem iszom.

TÁJÉKOZTATÁS: Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a legfrissebb koronavírus-élelmiszerekről szóló híreket közvetlenül a postaládájába juttassa .

zsírszegény joghurt

Tudom, hogy mire gondolsz valószínűleg - hogy tényleg elment az eszem. Az ivás segít abban, hogy a dolgok őszintén szólva ne legyenek olyan furcsák. Ez a tömeges bizonytalanság ideje, és bármi örvendetes, ami segít megőrizni a normális érzetet. De ez az az idő is, amikor megpróbálok jobb egészségügyi döntéseket hozni, tekintettel erre az őrült körülményre, amelyben mindannyian élünk.Nincs annyi hozzáférésem friss gyümölcs és zöldség , olyan dolgok, amiket általában hetente néhányszor beugrok a szupermarketbe készletezni. Ehelyett adagolom azokat a gyümölcsöket és zöldségeket, amelyeket meg kell tennem, ameddig csak lehet, és a telefonomra emlékeztetőül említem, hogy naponta vegyem be a vitaminokat. Csak a legegészségesebbnek akarok maradni annak az esélye, hogy végül koronavírust kapok .

Hogyan hat ez a tényező bort iszik vagy feltör egy sört ? Nos, bár abszolút nincs baj abban, hogy ez idő alatt itt vagy ott iszunk, az egy másik dolog, ha végül minden nap alkoholt fogyasztunk, vagy akár többet is, mint általában korábban. Nem titok, hogy az alkoholfogyasztás gyengítheti az immunrendszert, és amint egy korábbi cikkünkben kitértünk rá , ha túl sokat iszik addig a pontig, amikor másnaposan és gyakran kiszárad, akkor kiszolgáltatottabbá teszi magát más betegségekkel szemben. És igen, ide tartozik a koronavírus is.

Őszinte leszek itt - végezhetnék több otthoni edzést? Igen. Valóban szükségem volt rá hogy megvásárolja az Oreos és Reese Puffs gabonapelyhét az utolsó ételvásárlási utam során? Valószínűleg nem. Összességében van hová fejlődnünk, amikor megbizonyosodom arról, hogy mindent megteszek azért, hogy a lehető legegészségesebb maradjak. Tehát, ha nem reped fel bármelyik Fehér karmok ami a hűtőmben van, az valami kicsi, amit tehetek, akkor ezzel jól vagyok. Lehet, hogy túl drámai vagyok, de ha a legegészségesebb vagyok, akkor remélem, hogy ez fogja a legjobban megvédeni a vírus fertőzésétől és másokon való terjedésétől. Ez a legkevesebb, amit tehetek.

Nekem, amikor iszom, az vagyok ünnepli valaki születésnapját , az a tény, hogy az egyik barátom előléptetést kapott, vagy hogy péntek van, és szép az idő, akkor miért ne menne el egy boldog órára valahol? Társas tevékenység. Mindig valami ünnepi eseményhez kapcsolódik, és most ez nem boldog idő. Ami a világon zajlik, az komoly és stresszes idõszakokban érthetõ, hogy az emberek folyékony kényelem felé fordulnak. Csak nem gondoltam, hogy ez hosszú távon jobban fog érezni magam. Tehát amíg mindez elmúlik és az élet nem olyan ijesztő, tartózkodom az alkoholfogyasztástól.

zabpehely hatása

Remélem, hamarosan képes leszek egy tetőn lógni egy túlárazott koktéllal a kézben, annyi ember veszi körül. Ez az első korty sokkal édesebb lesz.

ÖSSZEFÜGGŐ: Kattintson ide a legújabb koronavírus-lefedettségünkről .

Feminine Vigor folyamatosan figyelemmel kíséri a legfrissebb élelmiszer-híreket, amelyek a COVID-19-hez kapcsolódnak, annak érdekében, hogy egészséges, biztonságos és tájékozott (és válaszoljon) a legsürgetőbb kérdéseid ). Itt van a óvintézkedések az élelmiszerboltba kellene venned, a élelmiszerek kéznél kellene lennie a étkezési szolgáltatások és étteremláncok felajánlást kínálnak tudnia kell arról, és hogyan segíthet támogassa a rászorulókat . Folyamatosan frissítjük ezeket az új információk fejlődésével. Kattintson ide az összes COVID-19 lefedettségünkhöz , és Iratkozz fel a hírlevelünkre hogy naprakész legyek.

Lásd Még