Fauci szerint ez a COVID-19 szögét a koporsóba tenné

Kiadva Etnt Health

7 min read · 18 days ago

 

Mindannyian arra vagyunk kíváncsiak, milyen gyorsan fejleszthető a koronavírus elleni vakcina, és milyen hatékony lehet. Érthető módon: 'Ha valóban be akarja szúrni a szöget egy járvány koporsójába, akkor oltásra lesz szüksége' - mondta Dr. Anthony Fauci, az Országos Allergiai és Fertőző Betegségek Intézetének igazgatója a A Bloomberg erőviszonyai szerdán. Fauci felvázolta, mit tartana sikeres oltásnak, és a legfrissebbet a fejlesztési fronton - és hangsúlyozta, hogy közben rengeteg mindent tehet, hogy megvédje magát. És az egészséged és mások egészségének biztosítása érdekében ne hagyd ki ezeket 21 finom jel, már koronavírusod volt .

étterem nevek
1

50% -os hatékonyság elég lenne

Nő ünnepli maszk nélkül

Fauci azt mondta, hogy örülnék egy olyan vakcinának, amely 80–90% -ban hatékony, de ha 50–60% -os hatékonyságot kapunk, akkor jól fogom érezni magam ebben a tartósság szempontjából.

2

A mentelmi idény elegendő lenne

Ütő átlagunk a múlt hónaphoz képest rangsorolt, de ez

'Ha oltást kap, akkor legalább több hónapos védelemben részesül, hogy átvészeljen egy szezont' - mondta. - Ha kiderül, hogy ennél többet is kap, annál jobb lesz. Ha kiderül, hogy valakit fel kell erősítenie, az sem baj - adhatunk emlékeztetőt.ÖSSZEFÜGGŐ: Dr. Fauci 10 helye, ahol a legvalószínűbb, hogy elkapja a koronavírust

3

Ki áll az oltóversenyen

Vegyész állítja be a mintákat egy Petri-csészében fogóval, majd mikroszkóp alatt megvizsgálja őket

A kutatók szerte a világon teljes sebességgel dolgoznak (az Egyesült Államokban a Warp Speed ​​hadműveleten), hogy elsőként dolgozzanak ki oltást. 'Nincs senki, aki előrébb tartana a hatékonyság terén, mert a bizonyíték a pudingban van - a hatékonyság megállapításához és a biztonság megerősítéséhez el kell végeznie a harmadik fázisú klinikai vizsgálatot' - mondta Fauci.

'Számos olyan vakcina van, amely már belépett a harmadik fázisba' - tette hozzá. - Van egy Angliából, egy Brazíliából és Dél-Afrikából. Van egy, amit itt kezdtünk a Modernával, és a Pfizer július 27-én indult. Vannak más vállalatok, amelyek a következő egy-két-három hónapban indulnak. Tehát öt vagy hat vagy több vállalatról beszél, amelyek mindegyike különböző időpontokban indult. Nem tudjuk, melyik lesz jobb, mint a másik. És tudod mit? Remélem remélem, hogy mind egyenértékűen jók, mert erre van szükségünk. Szükségünk van oltásokra. Nemcsak az Egyesült Államok számára van szükségünk oltásokra az egész világ számára.egészséges kalóriabevitel
4

Mennyire aggódik az oltási kockázatok miatt

orvosi vagy tudományos kutató vagy orvos, tiszta laboratóriumi megoldást vizsgálva

A vakcina kifejlesztésének története számos nem szándékos korai mellékhatás előfordulását tartalmazza, a gyermekbénulás elleni oltástól az 1976-os sertésinfluenza oltási kampányig. Vannak, akik aggódnak amiatt, hogy a koronavírus elleni vakcinákat a biztonságuk rovására sietik. Nem Fauci, aki azt mondta, hogy a múlt itt nem prológus. 'Különös figyelmet fordítunk a biztonságra, és a haladás gyorsasága inkább az oltóanyag készítésének technikai logikai fejlődéséhez kapcsolódik, még mielőtt elkezdené tesztelni' - mondta Fauci. 'Ez abban bízik bennem, hogy mindent megteszünk a biztonság meghatározása érdekében. Tehát, amikor a sebességről beszélünk, ez nem jelenti a biztonsági szempontok feláldozását, és nem jelenti a tudományos integritás feláldozását sem. Ez azt jelenti, hogy gyorsabban tudtunk dolgokat végezni a pénzügyi szempontból vállkockázatok miatt.

'Tehát amikor az emberek kockázatot hallanak, azt gondolják:' Ó, ez kockázat számomra? ' Nem. Ez azt jelenti, hogy előre megteszi a beruházásokat a klinikai vizsgálati helyek előkészítésébe, és még az oltóanyag gyártásának megkezdése előtt, még mielőtt tudná, hogy működik. Ha ezt megteszi, ha működik, több hónapot spórolt meg. Ha nem működik, az egyetlen dolog, amit elvesztettél, a pénz.

5.

Hogy néz ki a jövő oltás után

Fauci elmondta, hogy a jövő bizonyos mértékig most lehet. - Nem szabad gondolkodnunk sem teljesen bezárva, sem óvatossággal a szél ellen. Van egy középút, hogy öt-hat dolgot tehetünk, amelyek lehetővé teszik számunkra a gazdaság körültekintő és körültekintő megnyitását. Ez nem minden vagy egyik sem. Azt hiszem, van egy téves elképzelés, hogy hacsak nincs lezárásunk vagy nyitunk, nincs semmi közte.

perrier víz
6.

Mit tehet most, hogy egészséges maradjon

Fiatal kaukázusi nő sebészeti kesztyűt visel, maszkot visel, védelmet nyújt a koronavírus terjedése ellen

Ha valóban be akarja szúrni a szöget egy járvány koporsójába, akkor oltásra lesz szüksége - mondta Fauci. 'Mindazonáltal sok olyan dolgot tehetünk közegészségügyi szempontból, amely ezt globálisan és belföldön is megfelelőebben tudja ellenőrizni.' Fauci megismételte, hogy a kézmosás, a maszkok használata, a bár bezárása és a társas összejövetelek korlátozása hatékony megelőzési intézkedés - erről itt olvashat bővebben Dr. Fauci 10 legrosszabb koronavírus-hibája, amelyet elkövethet .

Lásd Még