7 étel, amelyet soha többé nem lát a Pizza Hutban

Kiadva Éttermek

4 min read · 18 days ago

 

Néhány évezredes estén át a Pizza Hut a felnövekvő luxus csúcsa volt. Árkád játékok és kenyérpálcikák voltak, és a nyári olvasóprogramon keresztül ingyenes személyes serpenyőt kaphatott. De nem csak a Pizza Hut ebédlői tűntek el a láncból.

Ezek megszűnt Pizza Hut ételek a finomtól az abszurdig terjedhet. Bár nem hiányolják mindegyiket, biztosan nosztalgiát ébresztenek egy régóta.

És még többet, ne hagyja ki ezeket 15 klasszikus amerikai desszert, ami megérdemli a visszatérést .1

Hot dog töltött kéreg pizza

hot dog töltött pizzaA Pizza Hut jóvoltából

Valószínűleg nem baj, hogy ez a pizza eltűnt. Ez a Pizza Hut szörnyeteg eredetileg elérhető más országokban mint Kanada és Dél-Korea. De valójában csak idő kérdése volt, mire az állam 2015-ben megjelent. Van-e valami amerikaiabb, mint a pizza és a hot dog egy étkezésbe való egyesítése?

ÖSSZEFÜGGŐ: Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy napi recepteket és ételhíreket kapjon a postaládájába!

2

Hármas Decker Pizza

Pizza Hut Triple Decker Pizza Analóg emlékek / YouTube

Ez a szörnyűség olyan volt, mint a Big Mac pizza. Ott volt a kéreg és az összes szokásos pizza öntet - amely egy második kéreg tetején ült, kiegészítve egy sajtréteggel. Bevalljuk, mindenki egészségére jobb, hogy ez a pizza már nem szerepel a Pizza Hut menüben.3

Salátabár

Nő az élelmiszerboltban elkészített ételeket kínál a salátabárban

Valamikor a Pizza Hut egy olyan hely volt, ahol le lehetett ülni és megrendelni egy szerverről, nem csak pizzát szerezni. Volt még egy saját készítésű salátabár is! De a salátabárok és büfék nem fognak hamarosan visszajönni, köszönhetően a koronavírus világjárvány.

4

Hershey's Chocolate Dunkers

hisheys csokoládé dunkers reklám Pizza Hut / YouTube

A salátabár mellett a leülős Pizza Hut helyszínein marinara mártással ellátott kenyérpálcikák voltak. És egy ponton volt egy desszert változat is: Hershey's Chocolate Dunkers, csokoládémártással. Kissé véletlenszerű a Pizza Hut számára, de jó módszer volt az étkezés befejezésére.

5.

Priazzo

priazzo Priazzo, David M. Rubenstein Ritka Könyvek és Kéziratok Könyvtára, Duke Egyetem

Részben lasagna, részben mélyedeles pite, a Priazzo egy Pizza Hut szörnyetegség volt, amely soha nem indult el igazán. A pizzát egyszerűen nem késsel és villával szabad enni!

6.

Quepapas

jalapeno poppers

Ezek a sült golyók keresztezték a jalapeño popperseket és a tater totsokat. Bármilyenek is voltak, nagyon finomak voltak, különösen, ha tanyasi öltözködésbe mártottad őket.

7

Taco pizza

taco pizza jalapenóvalBrent Hofacker /

A taco és a pizza szokatlan ízkombináció, ezért lehet, hogy ez a menüpont nem állta ki az idő próbáját. Valószínűleg a legjobb.

További információkért nézze meg ezeket 108 legnépszerűbb szódavíz rangsorolva, hogy mennyire mérgezőek .

Lásd Még